100% natuurlijk en puur Belgisch champagnebier

Heeft u al eens een Dame Jeanne brut bier geproefd?

Of u nu een overtuigde bierliefhebber bent en vastbesloten om alle Belgische bieren eens te proberen of uitsluitend gewonnen voor de tijdloze elegantie van Champagne, Cava of Prosecco… Wedden dat het champagnebier van Dame Jeanne u aangenaam zal verrassen?

Onze brut bieren combineren typisch Belgische hopsmaken met de lichtheid, fraîcheur en de elegante pareling van de traditionele champagnes en schuimwijnen. Zowel bier- als wijnliefhebbers zullen de evenwichtige smaken weten te appreciëren, want 1 ding hebben onze brut bieren met elkaar gemeen: ze zijn bijzonder licht en verfrissend. 

Wij zijn er bovendien in gespecialiseerd om bieren geheel volgens de méthode traditionelle te klaren en te ontgisten (remuage & dégorgement). Dat maakt de Dame Jeanne brut bieren uitermate geschikt om als verrassend, maar toch neutraal, aperitief te schenken op elke gelegenheid.

"Dame Jeanne verrassend, lekker…
en van bij ons!"

Waarom het Dame Jeanne champagnebier zo bijzonder is?

  • een exclusief streekproduct
  • gebotteld, geklaard en ontgist volgens de méthode traditionnelle
  • 100% natuurlijke ingrediënten voor natuurgetrouw aroma en smaak
  • gemaakt met lokale Belgische basisbieren en in eigen land gechampagniseerd
  • maatschappelijk verantwoord geproduceerd in een sociaal economische zone
  • de frisse en fruitige smaken en de bruisende pareling overtuigen zowel bier- als wijnliefhebbers

Benieuwd hoe we dit allemaal realiseren?
Klik hier om het levensverhaal, de visie en het bijzondere productieproces van Dame Jeanne te ontdekken.

De Dame Jeanne brut bieren op een rijtje

Brut d'Anvers

Brut d'Anvers

Bij de Brut d’Anvers zijn droog en fruitig perfect in balans, waardoor u deze parelende  drank altijd en overal kan serveren. Dit brut bier werd ook bekroond met diverse internationale prijzen!

Brut d'Anvers Rozat

Brut d'Anvers Rozat

De Brut d’Anvers Rozat wordt getypeerd door haar complex en fruitig karakter. Ook het opvallend evenwichtige samenspel van zuur, zoet en bitter blijft keer op keer verrassen.

Brut sur Lie

Brut sur Lie

De Brut sur Lie start met toetsen van appel, peer en roze pompelmoes en nadien meer exotische fruitsmaken zoals perzik en abrikoos met een typische bittere hopachtige nasmaak.

Geef eens een originele fles cadeau...

De Dame Jeanne brut bieren lenen zich perfect om thuis te degusteren, maar ook als cadeautje worden deze ambachtelijke streekproducten erg geapprecieerd. We hebben al enkele standaard geschenkpakketten samengesteld, maar ook gepersonaliseerde relatiegeschenken zijn bespreekbaar.

Graag meer informatie of een degustatie in uw zaak aanvragen?

Zou het Dame Jeanne champagnebier niet misstaan in uw assortiment? Neem contact met ons op om een vrijblijvende bierdegustatie in uw drankenhandel in te plannen.