Dame Jeanne - Brut sur Lie

Een fris en fruitig aperitiefbier voor elke gelegenheid

Het bruisende brut bier Dame Jeanne Brut sur Lie kan u altijd en overal serveren. De Brut sur Lie is namelijk erg geschikt als aperitiefdrank voor een intiem diner thuis of als feestelijke opener tijdens een receptie, maar het smakenpallet accordeert ook perfect met een gastronomische maaltijd. Dit fijne brut bier zal zowel de heren als de dames bekoren en zowel bier- als wijnliefhebbers overtuigen. Deze Brut sur Lie is dankzij haar complexe rondeur en verrassende aaneenschakeling van verschillende smaken namelijk een echte crowd pleaser.

Meteen na het openen van de fles zal de natuurlijke neus opvallen. De Brut sur Lie haalt haar smaken immers uit natuurlijke hop en uit verschillende mouten  wat resulteert in een overduidelijk natuurlijk aroma. Vervolgens wacht u een zachte en licht bittere aanzet met opvallend verfrissende fruitsmaken. U zal onder meer smaaktoetsen van appel, peer en roze pompelmoes kunnen onderscheiden. De smaak wordt vervolgens zachter en evolueert naar die van rijper en meer exotisch fruit zoals perzik en abrikoos om af te sluiten met een fijne hoppige nasmaak die vooral de bierliefhebbers op prijs zullen stellen. 

Culinair genieten

De volle fruitige smaak met frisse hinten van appel, peer en pompelmoes kan met verschillende uitgesproken smaken gecombineerd worden. Dankzij de opvallende fraîcheur is dit brut bier uitermate geschikt om als aperitiefbier te serveren bij borrelhapjes met uitgesproken smaken zoals tapas, pecorino kaas en jamon Iberico.

Tip

Waarom deze Brut sur Lie niet serveren als aperitiefdrank voor huwelijks- en bedrijfsrecepties? Deze parelende drank zal namelijk zowel wijnliefhebbers als bierlovers aanspreken. U serveert bovendien een exclusieve, originele en wellicht onverwachte aperitiefdrank waarover zonder twijfel nog lang nagepraat zal worden. Ook de prijs valt bovendien bijzonder goed mee!

Wat u nog over de Brut sur Lie wil weten

  • Gemaakt uit 100% natuurlijke ingrediënten
  • Ongepasteuriseerd en ongefilterd, met hergisting op fles gedurende minstens 3 maanden (met champagnegist) zonder enige toevoeging van klaringsproducten
  • Het depot (de Lie) van de champagnegist creëert de pareling én beschermt de drank tegen oxidatie waardoor geen bewaarmiddelen moeten worden toegevoegd. 
  • Bier van hoge gisting met 8,5 % alcoholgehalte
  • Deze drank smaakt best indien koel geserveerd bij een temperatuur van 4 à 6 °C.
  • 75 cl fles met muselet en champagnestop 

Komt het water u al in de mond?

Wil u de Dame Jeanne Brut sur Lie zelf proeven?
Ontdek hier welke drankenhandels in uw buurt de Dame Jeanne brut bieren verdelen.