Onze heerlijke Biermocktail

Onze heerlijke Biermocktail

Dame Jeanne heeft haar sporen verdiend met het creëren van verfijnde brut bieren van ongeëvenaarde kwaliteit. Nu, met onze "Biermocktail", zet het brouwhuis een gedurfde stap in de wereld van innovatieve alcoholvrije dranken.

In lijn met de groeiende trend van bewuste alcoholconsumptie biedt onze bier mocktail een eigentijds en smaakvol alternatief. Dit verrassende drankje belooft de zintuigen te prikkelen en voldoet aan de eisen van moderne fijnproevers die streven naar een verfijnde smaakervaring zonder de aanwezigheid van alcohol. 

 

 

Deze bier mocktail is zorgvuldig samengesteld met een harmonieuze mix van hop, gerst- en tarwemout, verrijkt met 100% natuurlijke sappen van appel, kers en granaatappel, en de onderscheidende Habanero chilipeper.

Het resultaat is een unieke mocktail die de zoete en zure smaken van het fruit perfect in evenwicht brengt met de subtiele bitterheid van de hop.

De Habanero peper zorgt voor een warme, aromatische afdronk, wat deze bier mocktail tot een ware culinaire sensatie maakt.

Verfrissend met munt, limoen & een vleugje chilipeper.  

Older Post
Newer Post
Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Are you over 18?

By clicking "YES", you confirm that you are over 18 years of age and of legal drinking age.

YES

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now
English